PORTOFOLIU LUCRARI GRANIT

Cea mai potrivita carte de vizita, care sa ne reprezinte, este portofoliul nostru. Lucrarile noastre cu granit, marturie a stilului si calitatii produselor noastre.
Remarcandu-se prin absoluta unicitate, cromatica , textura sau venaturi, fiecare model de granit este unic in felul lui. ,  Granit-ul confera o nota de spectaculozitate si eleganta , reflectand personalitatea si amprenta proprietarului.
Lucrarile noastre cu granit ne definesc prin realizare, in timp ce va reprezinta pe dvoastra. Va puteti bucura de inspiratia care v-o transmit, dar puteti indrazni sa va creati stilul vostru unic. Noi suntem aici pentru a pune in practica toate ideile voastre.

Avem sediul principal in Cluj Napoca si depozite cu centre de prelucrare in Bucuresti, Timisoara,Sibiu,Bistrita,Oradea si Budapesta. ROCAS DECOR este unul dintre cei mai mari producatori si prelucratori de piatra naturala din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje piatra naturala. Prelucram la cerere blaturi de bucatarie si baie, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, seminee. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.  Termen de executie doar in 2-3 zile !       cere oferta chiar acum !

Mai multe lucrari cu granit la : MODELE GRANIT

Portofoliu lucrari granit Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de granit si marmura in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Alege calitatea produselor noastre din granit !

lucrari cu granit in Cluj Napoca| lucrari cu granit in Timisoara| lucrari cu granit in Bucuresti| lucrari cu granit in  Oradea| lucrari cu granit in Sibiu| lucrari cu granit in Bistrita|