MONTAJ GRANIT

Montaj granit, trepte, glafuri si blaturi de bucatarie. Solutia completa pentru dvoastra include si montajul produselor achizitionate de la Rocas Decor.

Echipele noastre de montatori specializati in placari cu granit si marmura executa pe tot teritoriul Romaniei si in Europa montaje profesionale de piatra naturala . Ne ocupam de proiecte rezidentiale si publice, la standarde de calitate europene, oferind garantie pentru lucrarile realizate. Rocas decor cu echipe de profesionisti ofera si monteaza piatra cubica in toata tara. Pret accesibil si calitate.

Montaj lastre de granit model bookmatch pentru pardoseli orizontale sau verticale de echipe spesializate si cu experienta. Cu mare experienta manipulam si montam piese mari debitate din lastre de granit sau marmura.

Fabricam pe comanda blaturi de bucatarie din compozit quartz si insule de bucatarie. Glafuri pentru interior sau exterior la o gama diversificata de culori de marmura sau travertin. Trepte si contratrepte exterior  la preț micgranit fiamat. De asemenea puteti alege  placari pentru socluri si garduri la exterior de la o gama diversificata de produse.

Granit Rocas Decor cu depozit mare de granit si marmura executa si monteaza blaturi de bucatarie de granit si model machia Aperta ! Alege calitatea produselor noastre! Consiliere, executie si Montaj placaje piatra naturala. Debitam la comanda orice forma si dimensiune de pervaze din travertin sau granit in termen de 2-3 zile.  Servicii de montaj andezit  exterior si interior de calitate. Cumpara direct de la producator.

cere oferta personalizata !