GRANIT MODEL OPEN BOOK


Granit bookmatch este modelul care constituie un trend tot mai avansat in design-ul interior. Se obtine prin dispunerea simetrica  pe o axa sau doua a placilor de granit taiate din bloc, obtinandu-se efectul de imagine in oglinda. Modelul obtinut confera unicitate absoluta ambientului in care este plasat.

O alta lume ! O alta abordare in Piatra Naturala! Arta, lux, stil, rafinament. Scenografia perfecta pentru locul tau unic, viu, personalizat.

Ne mandrim cu capacitatea noastra de a ne inspira clientii cu privire la cele mai potrivite suprafete din granit si marmura. Datorita cunostintelor noastre, suntem capabili de a recomanda suprafete si finisaje unice. Atat pentru amenajari interioare , cat si exterioare, indifferent de anvergura, pentru a realiza impreuna proiecte uimitoare.

Pasiunea noastra pentru calitate, atentia noastra pentru detaliu ne califica ca fiind alegerea cea mai potrivita pentru recomandarea materialelor potrivite stilului dumneavoastra. Piatra Naturala oferita este importata din cele mai importante cariere din intreaga lume. Si este ideala pentru utilizarea ei in proiecte personalizate. Dispunem de o gama diversa de marmura, granit,onix si quartz. Cu valente cromatice variind de la subtile si eterice nuante de alb, crem, pana la vibrante nuante de rosu. Abastru profund sau verde intens, toate acestea fiind destinate pentru a conferi stil si viata interiorului dvoastra.                    cere oferta chiar acum !

Mai multe modele la LUX DEPARTMENT

Granit model Machia Aperta  Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de granit open book si marmura  in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! Produse granit de calitate ! Rocas Decor – your stone specialist !

Depozit de granit exterior si interior in: Cluj NapocaTimisoara| Bucuresti| Oradea| Sibiu| Bistrita|