Trepte Exterioare GranitVreti sa asortati intr-un mod cat mai natural scarile din exterior cu spatiul din imprejurimi? Alegeti trepte si contratrepte din granit fiamat de cea mai buna rezistenta si calitate, la preturi promotionale. Avem modele cu texturi diverse si culori telurice, de cea mai buna calitate. Pentru mai multe detalii despre oferta noastra de producator, va asteptam pe site-urile trepte din granit online.
Trepte si contratrepte din granit fiamat pentru exterior. Indiferent daca este vorba de termperaturi scazute sau ridicate, umezeala, trafic intens, granit-ul fiamat este solutia ideala in placarile exterioare.
Fiamarea este obtinuta prin tratarea suprafetei cu flacara aceasta produce incalzirea suprafetei si indepartatea particulelor moi din material, lasand o suprafata cu textura antiderapanta, idela pentru pavarile exterioare sau pentru locurile unde nu sunt recomandate suprafetele lustruite.
Treptele de exterior din granit fiamat au un design placut si un montajul simplu.
Treptele din granit fiamat in sine permit integrarea estetica a scarii in ambient ,sunt usor de asortat cu restul elementelor de decor oferind solutia moderna si rafinata pentru design-ul de exterior.
Treptele si contratreptele din granit fiamat se executa la comanda la dimensiunile solicitate de dumneavoastra.
Va rugam sa ne contactati telefonic sau prin mail pentru oferta de pret.
Pentru o comunicare cat mai eficienta va rugam sa va alegeti in prealabil materialul si sa stiti dimensiunile aproximative pentru trepte.
In acest fel, oferta primita va fi exacta si oferita in cel mai scurt timp posibil.
Cu garantia celor mai bune preturi la Rocas Decor veti fi siguri ca beneficiati intotdeauna de materiale de cea mai buna calitate.

Granit
Bain Brown
Trepte Exterioare Bain Brown
Granit
Dark Grey
Trepte Exterioare Dark Grey
Granit
Honey Fiamat
Trepte Exterioare Honey Fiamat
Granit
Maple Red
Trepte Exterioare Maple Red
Granit
White Beauty
Trepte Exterioare White Beauty

Modele granit

Materiale Noi
Materiale noi Granit

Parteneri:

andezit

Piatra Naturala

Travertin Piatra Naturala

Marmura Piatra Naturala

Compozit Piatra NaturalaArdezie Piatra Naturala

Tapet de Lux