Despre Rocas Decor si granit


Granit-ul de la Rocas Decor este culeas din toate colturile lumii.
Importam granit sub diverse forme: placaje sau lastre, din care putem realiza blaturi granit, glafuri granit, trepte granit / contratrepte granit, pardoseli granit, placari interioare si/sau exterioare , etc.
Cu ajutorul unor adevarati sculptori in granit , prelucram si tratam orice tip de granit enumerat pentru ca baia, bucataria, living-ul, curtea, gradina sau orice amenajare doriti sa construiti cu ajutorul granit-ului sa fie pe placul dumneavoastra.

La noi veti gasi cea mai diversa gama de modele din granit la cele mai bune preturi.
Finisaje care sa imbine frumusetea, unicitatea si splendoarea materialelor pentru a transmite o parte de natura, se transpun in realitate folosind gama de granit Rocas Decor.

Cu sediul principal in Cluj Napoca si cu magazine disponibile in toata tara, Bucuresti, Timisoara, Brasov, Bistrita, Alba Iulia, Oradea, Satu Mare, Suceava, Iasi, unde va asteptam cu o multime de produse, cu preturi foarte bune si o calitate excelenta.
Cariera de Piatra Naturala
Carera de piatra naturala este locul de extragere a pietrei. Piatra naturala este folosita ca material de constructie. Tipurile de piatra naturala: marmura, granit, travertin, ardezie, andezit, calcar ... Pentru a va oferi cea mai buna calitate a pietrei colaboram direct cu 80 de cariere de piatra, unde ne asiguram de calitate si pret fara concurenta. Pe stoc veti gasi peste 800 de modele din piatra naturala de diferite marimi si finisaje.
Productie
Cele 4 fabrici de productie pentru piatra naturala va pune la dispozitia dumpneavoastra echipamente si utilaje profesionale de prelucrare pentru a satisface pana si cele mai pretentioase proiecte ori pentru a putea indeplini dorninta prin lucrari personalizate. Gama noastra complecta de utilaje industriale pentru marmura, granit, travertin, ardezie, calcar si andezit. Efectuam la comanda trepte, contratrepte, blaturi de baie, blaturi de baie, socluri, garduri, pavaje, placeje, piatra cubica s.a.

Consultanta
Proiectele indiferent de dimensiunea acestora mici sau mari incep prin alegerea pietrei naturale. Consultantii nostri va asteapta pentru a va oferi informatii despre gama noastra diversificata de materiale. In echipele noastre de prelucrare si montaj va pot oferi de asemea consultanta. Va asteptam sa ne vizitati in cele 35 de showroomuri din Romania si Ungaria.Proiectare
Pritectele din piatra naturala, nu sunt neaparat proiectele realizate de un arhitect impreuna cu un designer ci de proiectele realizate impreuna cu clientii. Realizam din piatra naturala multe obiecte unicat usoare sau mai complicate, cu ajutorul echipei de productie cele mai ample dorinte.

Transport
Oferim transport profesional de marfa profesional de transport. Incercam sa cautam cel mai bun pret pentru transport. Transportul in Romania se realizeaza in maxim 48H in functie de zona de livrare.Montaj
Experienta, precum si o echipa de specialisti cu care colaboram ne determina sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va si servicii de prelucrare si montare a pietrei. De asemena va punem la dispozitie echipa noastra pentru placari pardoseli sau socluri atat interior cat si exterior, si montajul produselor prelucrate in fabrica noastra.

Mentenanta
Dupa montarea pietrei naturale aceasta trebuie tratata, avem produse profesionale de impregnare de asemena va stam la dispozitie cu sfaturi pentru alegerea impregnantilor in functie de tipul pietrei si de suprafata.
Echipa noastra doreste sa ofere servicii de cea mai buna calitate pentru clientii si colaboratorii nostri si de aceea gama de produse si servicii este intr-o continua crestere.

Ramaneti conectat si pe Facebook, Skype si Messenger cu Rocas Decor.
Va invitam sa discutam despre produsele noastre, despre preturi si multe altele!

Materiale Noi
Materiale noi Granit

Parteneri:

andezit

Piatra Naturala

Travertin Piatra Naturala

Marmura Piatra Naturala

Compozit Piatra NaturalaArdezie Piatra Naturala

Tapet de Lux